Kom jij werken in de zorg?

Kruis

Werken

Werkzaam in de zorg of net klaar met studeren? Of heb je interesse om de overstap naar de zorg te maken? Lees alles over werken in de zorg.


Sterk in je werk week, heb jij je al aangemeld?!

Van 18 t/m 22 november vindt de eerste editie van de Sterk in je werk week in de regio plaats! Samen met diverse zorgorganisaties uit de regio is een leuk en zeer divers activiteitenpalet bedacht om jou als (zorg)medewerker in het zonnetje te zetten en te versterken in je werk!

Aanmelden

Benieuwd naar vacatures in de zorg?

Of je nu op zoek bent naar een baan als kraamhulp, administratief medewerker of graag aan de slag wilt als diëtist, alle vacatures in de zorg en welzijnssector in de regio Zuid-Holland Zuid vind je hier. Bekijk de beschikbare vacatures snel en vind jouw droombaan in zorg en welzijn!

Bekijk meer

Beroepen in de zorg

Wil jij graag weten welke beroepen er mogelijk zijn de zorg en welzijnssector? Bekijk dan ons uitgebreide overzicht van beroepen.

Bekijk beroepen

Werkgevers in de regio

Bij de werkgeversvereniging Zorg en Welzijn Zuid-Holland Zuid zijn 34 leden aangesloten. Dit zijn 29 zorgorganisaties die actief zijn in de regio en 5 buitengewone leden. We zetten ons samen in voor voldoende en goed geschoold personeel nu en in de toekomst. Zodat elke zorgvrager in deze regio de zorg kan krijgen die hij of zij nodig heeft.

Werkvelden in de zorg

Wil je graag je steentje bijdragen in de sector Zorg en Welzijn en ben je benieuwd naar de verschillende werkvelden binnen de sector? Bij elk werkveld worden de veelvoorkomende beroepen vermeld. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld IT-ers, planners of facilitaire medewerkers in de zorg en welzijn.

Bekijk werkvelden

Sterk in je werk

Wil je graag in de zorg en welzijn werken, maar weet je niet welke stappen je moet ondernemen of merk je dat de werkzaamheden in de loop der tijd veranderd zijn? Werk je al in de zorg en wil je stappen zetten maar weet je niet hoe, of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Dan is het project Sterk in je Werk iets voor jou!

Lees meer
X