Werken

Werkzaam in de zorg of net klaar met studeren? Of heb je interesse om de overstap naar de zorg te maken? Lees alles over werken in de zorg.

Sterkinjewerk week 2021

Hoe blijf jij sterk in je werk, mentaal fit en in balans? Tijdens de Sterk in je werk week van 15 t/m 19 november 2021 worden in de regio verschillende activiteiten georganiseerd, speciaal voor zorgmedewerkers. Omdat jij het verdient dat er ook goed voor jou wordt gezorgd!


Klik op onderstaande button om naar het activiteitenoverzicht te gaan en meld je aan. Inschrijven kan van 4 oktober t/m 7 november.

Lees meer
Sterk in je werkweek

Benieuwd naar vacatures in de zorg?

Of je nu op zoek bent naar een baan als kraamhulp, administratief medewerker of graag aan de slag wilt als di√ętist, alle vacatures in de zorg en welzijnssector in de regio Zuid-Holland Zuid vind je hier. Bekijk de beschikbare vacatures snel en vind jouw droombaan in zorg en welzijn!

Bekijk meer

Verzorgende IG

  • Leerdam
  • 16 - 28 uur
  • Verpleeghuiszorg

Verpleegkundige (niv.4) wijkzorg Hoeksche Waard

  • Overig
  • Verpleging en verzorging

(flex) begeleiders - Aves/Smaragd - Den Haag/Delft

Huishoudelijk medewerker in de wijk

  • Overig

Beroepen in de zorg

Wil jij graag weten welke beroepen er mogelijk zijn de zorg en welzijnssector? Bekijk dan ons uitgebreide overzicht van beroepen.

Meer over beroepen
Beroepen in de zorg

Werkgevers in de regio

Sterk in je werk loopbaancoaching

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken.
Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit doen we zonder kosten voor jou. Iets voor jou?

Meer informatie en aanmelden
Werkvelden in de zorg

Corona crisis, (oud)zorgprofessionals slaan handen ineen!

Door de huidige corona crisis wordt er een groot beroep gedaan op alle medewerkers in de zorg. Op dit moment krijgen wij veel vragen van mensen die willen helpen in de zorg. Fantastisch om te merken dat zoveel mensen graag een bijdrage leveren in deze situatie! Op deze pagina informeren wij iedereen graag over de mogelijkheden. 

Naar contactpunt
Sterk in je werkweek