Werken

Werkzaam in de zorg of net klaar met studeren? Of heb je interesse om de overstap naar de zorg te maken? Lees alles over werken in de zorg.

Benieuwd naar vacatures in de zorg?

Of je nu op zoek bent naar een baan als kraamhulp, administratief medewerker of graag aan de slag wilt als di√ętist, alle vacatures in de zorg en welzijnssector in de regio Zuid-Holland Zuid vind je hier. Bekijk de beschikbare vacatures snel en vind jouw droombaan in zorg en welzijn!

Bekijk meer

Specialist Ouderengeneeskunde / Kaderarts PG

  • Overig

Verzorgende IG

  • Overig
  • 24 - 32 uren per week

Begeleider intensieve begeleiding GGZ

  • Overig
  • Gemiddeld 24-32 uur per week.

Nachtwacht met verzorgende taken

  • Overig
  • 18 uren per week

Beroepen in de zorg

Wil jij graag weten welke beroepen er mogelijk zijn de zorg en welzijnssector? Bekijk dan ons uitgebreide overzicht van beroepen.

Meer over beroepen
Beroepen in de zorg

Werkgevers in de regio

Sterk in je werk loopbaancoaching

Sterk in je werk is er voor iedereen die in zorg en welzijn werkt en hulp wil bij het nadenken over zijn of haar loopbaan. We zijn er ook voor iedereen die de stap naar zorg en welzijn (weer) wil maken, maar niet weet hoe ze dit moeten aanpakken.
Sterk in je werk, zorg voor jezelf biedt jou steun bij het zetten van de volgende stap in je werk. Samen met een ervaren loopbaancoach in zorg en welzijn kijk je naar je situatie. Jullie kijken samen naar waar je goed in bent en waar je kansen op werk liggen. En wat je daar voor nodig hebt. Zoals het zoeken naar een goede werk/privébalans, je wens om in te stromen in de zorg in kaart brengen met een beroepentest. Of samen kijken naar een cursus, een opleiding of BBL-plekken. Dit doen we zonder kosten voor jou. Iets voor jou?

Meer informatie en aanmelden
Werkvelden in de zorg