Banner website Zorgtalent aangepast

Aan de slag als zorgtalent

Ben jij tussen de 21 en 65 jaar en sta jij te popelen om het roer om te gooien? Wil je een overstap maken naar de ouderenzorg, maar hik je aan tegen drie jaar terug naar de schoolbanken? Meld je dan aan bij zorgtalent! Jij kunt dan het verschil maken in iemands dag. Door bijvoorbeeld een lach te toveren op het gezicht van een bewoner met een grapje, door een luisterend oor te bieden, te helpen met opstaan, aankleden en eten of drinken, of nagels te lakken. Maak jij de overstap op 1 november 2023?
Op dit moment zijn de klassen die 1 november van start gaan vol. Wil je op de hoogte gehouden worden van de volgende startdata? Geef dan je e-mailadres door en wij houden je op de hoogte!

ZO31EA~1

Snel beginnen in de zorg

Zorgtalent zorgt dat zij-instromers versneld worden opgeleid voor werk in de sector zorg en welzijn in de regio Zuid-Holland-Zuid. Je krijgt een gratis opleiding en gaat tegelijkertijd betaald aan de slag bij een van de zorgorganisaties in de regio. Kies uit het mbo-certificaat verzorgende basis (4 maanden) of het versnelde mbo-niveau-3-traject Verzorgende IG (1,5 jaar). Zo maak jij razendsnel het verschil!

ZORGTA~1

Laat je inspireren

Spreekt het je aan om zorgtalent te worden? Dan snappen we dat je wilt weten wat dat echt voor jou gaat betekenen. Heb je vragen over hoe het werk er in de praktijk uit gaat zien? Wat er tijdens de lesdagen aan bod komt? Of hoe de aanmelding in z'n werk gaat? Speciaal hiervoor hebben we een aantal inspiratiebijeenkomsten georganiseerd. Deze zijn inmiddels achter de rug. Heb je toch nog vragen? Stuur dan een mail naar info@zorgenwelzijnzhz.nl

ZO5142~1

Uniek maar pittig traject

Werken en leren tegelijk kan behoorlijk intensief zijn, zeker als je dit moet combineren met een druk gezinsleven of bijvoorbeeld mantelzorg voor familieleden. Je zult soms het idee hebben dat je alle ballen hoog moet houden en dat is een pittige opgave. Maar je krijgt er ook veel energie van. Nieuwe dingen leren, de dankbaarheid van de mensen die je helpt of verzorgt en goede begeleiding vanuit ons: je krijgt er veel voor terug. Tot slot zijn er veel doorgroeimogelijkheden en kan je je met de juiste training of opleiding verder specialiseren in de richting die jou het meest aanspreekt.

Lees de verhalen

Lees hier de verhalen van Barbara, Caroline, Jet, Miranda en Roos
betrokken organisaties Zorgtalent

Deelnemende organisaties