AD1 (3)

Aan de slag als zorgtalent

Sta jij te popelen om het roer om te gooien? Wil je een overstap maken naar de ouderenzorg, maar wil je geen lange opleiding doen? Meld je dan aan bij zorgtalent! In 4-6 maanden kun jij opgeleid worden tot zorgtalent.

Jij kunt dan het verschil maken in iemands dag. Door bijvoorbeeld een lach te toveren op het gezicht van een bewoner met een grapje, door een luisterend oor te bieden, te helpen met opstaan, aankleden en eten of drinken, of nagels te lakken. Maak jij de overstap in het nieuwe schooljaar?

AD1

Snel beginnen in de zorg

Zorgtalent zorgt dat je versneld wordt opgeleid voor werk in de sector zorg en welzijn in de regio Zuid-Holland-Zuid. Of je nu zij-instromer bent of intern door wilt stromen. Je krijgt een gratis opleiding en gaat tegelijkertijd betaald aan de slag bij een van de zorgorganisaties in de regio. Kies uit:

Zo maak jij razendsnel het verschil!

Afbeelding van WhatsApp op 2024-05-01 om 12.21.21_19ee6cc2

Laat je inspireren

Wil jij zorgtalent worden? Dan snappen we dat je wilt weten wat dat voor jou gaat betekenen. Heb je vragen over hoe het werk er uit ziet? Wat er tijdens de lesdagen aan bod komt? Of hoe de aanmelding in z'n werk gaat? Hiervoor hebben we een aantal inspiratiebijeenkomsten georganiseerd. Klik op de link voor meer informatie of om je aan te melden:

Heb je liever één op één contact voor meer informatie? Neem dan direct contact op met Demi, de carrièrecoach:

Shirt

Verzorgende IG in 1,5 jaar?

Wil je gelijk voor de volledige opleiding gaan en niet eerst met een MBO-certificaat beginnen? In 1,5 jaar tijd word je opgeleid tot Verzorgende IG. Je gaat betaald aan de slag bij één van de zorgorganisaties in de regio en volgt de opleiding bij het Da Vinci College.

Het mooie aan de opleiding is dat je met gelijkgestemden in de klas zit, maar iedereen toch een hele andere achtergrond heeft. Daarnaast pas je wat je op school leert direct toe in de praktijk.

De opleiding is versneld (1,5 jaar in plaats van 3 jaar), dat betekent dat het een intensief traject is. Zie jij die uitdaging wel zitten? En maak je van je passie je werk? Meld je dan aan voor de Verzorgende IG opleiding in 1,5 jaar!

Deelnemende organisaties: