2.iStock-172331242-1024x682

Zorg jij

Zorg jij?

Wil je een keertje meelopen in een zorgorganisatie of misschien een gastles van een verzorgende aanvragen voor jouw klas? Dat kan allemaal via het online platform.

Wie kan er beter vertellen over werken in de zorg, dan de mensen die dat dagelijks doen? Medewerkers uit zorg en welzijn verzorgen graag een interactieve gastles. Leerlingen krijgen op die manier een goed beeld van een specifieke branche in de zorgsector. Als docent kun je hiervoor een aanvraag indienen via de optie aanmelden docenten.

Je bent docent en zou graag een keer met je klas een kijkje in een zorgorganisatie nemen. Hoe gaat het er daar aan toe? Kies dan voor de optie aanmelden docenten.

Wil je als leerling meerdere dagen of een langere periode stage lopen bij een zorgorganisatie? Kies dan voor de optie aanmelden leerling.

Wil je als leerling een keer een dag meelopen om te kijken of de zorg iets voor jou is? Kies dan voor de optie aanmelden leerling.

Ook docenten die zorg- en welzijnslessen verzorgen en een keer een dagje mee willen kijken in de zorg, zijn welkom om via deze optie een aanvraag voor een meeloopdag in te dienen.

20 foto logo AJHWW Utrechtzorg_aan_jou_hebben_we-wat_Hoge resolutie

Aan JOU hebben we wat

Met zorg en welzijn kun je alle kanten uit. Om jongeren te informeren, inspireren en interesseren voor zorg en welzijn is het landelijk lespakket ‘Aan JOU hebben we wat’ ontwikkeld. Dit lespakket is in te zetten tijdens loopbaanoriëntatie en –begeleiding met als doel een positief en reëel beeld te geven van het werk, de opleidingsmogelijkheden en beroepskeuzes in zorg en welzijn. Via de website aanjouhebbenwewat.nl is het lespakket gratis te bestellen voor scholen in het voortgezet onderwijs.

Webinar | Aan JOU hebben we wat!

Jouw humor, jouw lef, jouw nieuwsgierigheid: dat is wat Zorg en Welzijn nodig heeft! Of je nou sociaal, technisch, sportief of creatief bent, in deze sector vind je bij elke interesse een passende baan. In deze video nemen we je graag mee in de wereld van Zorg en Welzijn.