Leren en werken in de zorg

Heb jij minimaal een MBO 3-opleiding én werkervaring, maar niet in de zorg? Maak dan nu de overstap naar een betaalde verkorte opleiding tot Verzorgende, inclusief baangarantie!


Unieke kans voor zij-instromers in de zorg

Draag jij onze zorg een warm hart toe? Voel jij je verbonden met onze ouderen? Heb jij ook het gevoel dat je dáár zou willen werken waar je juist nu heel hard nodig bent? Dan is de ouderenzorg echt iets voor jou. Ook als je geen ervaring in de zorg hebt, zijn er meer dan genoeg mogelijkheden om in deze tijden en in de toekomst het verschil te maken. 

Per 1 januari 2022 zijn er leerwerkplekken in de ouderenzorg beschikbaar, speciaal voor zij-instromers. Heb jij een MBO 3-opleiding én werkervaring, maar niet in de zorg? Maak dan nu de overstap met een betaalde verkorte opleiding tot Verzorgende, inclusief baangarantie!

Wil jij in 18 maanden met een combinatie van werken en leren opgeleid worden tot Verzorgende IG (MBO niveau 3) in de regio Drechtsteden bij één van de zeven samenwerkende zorgorganisaties? Klik dan hier voor de vacature met meer informatie.

Vacature
Leren en werken

Meer informatie over het opleidingstraject?

Wil je meer informatie over het opleidingstraject en vragen kunnen stellen? Meld je dan aan voor een van de informatiebijeenkomsten:


Wil je weten hoe 2 studenten het huidige leerwerktraject ervaren? Lees dan de ervaringen van Eva en Stephanie!


Leren in de zorg

Verzorgende IG

Wil jij weten wat het werk inhoud? Dit zie je in deze video van een Limburgse collega.


Deelnemende organisaties