Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Zadkine

Samen maken wij het verschil Mensen hun eigen mogelijkheden laten ontdekken, ontwikkelen en gebruiken doen we door onze handen uit de mouwen te steken! Aandacht voor elkaar, gedrevenheid en lef om het verschil te maken, kenmerken ons Zadkine Gezondheid, Welzijn & Sport College.

Deze hands-on mentaliteit is dan ook sterk voelbaar binnen ons college. Samen ontdekken, samen werken en vooral samen het verschil maken. Vanuit die overtuiging krijg je bij ons alle persoonlijke begeleiding om jou te laten groeien tot een bevlogen deskundige, die mensen in hun kracht zet. Ons college ademt de Rotterdamse cultuur en mentaliteit: diverse culturen ontmoeten elkaar, we weten van aanpakken en we delen een grote betrokkenheid. We kunnen daarom met trots zeggen dat we sterk verankerd zijn in onze stad en directe omgeving. Wij leiden je op tot het beroep van morgen. Je leert omgaan met en inspelen op de veranderingen die zich in dit werkveld voortdurend voordoen zoals: digitalisering en de inzet van robotica. Maar vooral leer je welke voldoening het geeft om iemand zijn krachten en mogelijkheden te laten ontdekken en gebruiken. Studeren bij ons college betekent toegang krijgen tot toonaangevende Rotterdamse instellingen: van (academische) ziekenhuizen en welzijnsinstellingen tot verenigingen. Je ervaart de praktijk op vele leerwerkplekken en tijdens stages. Zo ontwikkel jij je tot de succesvolle professional van morgen in de kansrijke sectoren.

Ons aanbod

Als een van de grootste opleidingscentra voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Rotterdam bieden wij onze BOL-, BBL- en maatwerktrajecten op diverse Zadkine locaties aan in Rotterdam-Centrum, Rotterdam-Oost, en in Spijkenisse. Daarnaast bieden wij een leerwerklandschap binnen het Erasmus MC. De opleidingen tot ervaringsdeskundigen worden ook aangeboden in Utrecht.

Assisteren in de gezondheidszorg:

 • Apothekersassistent niveau 4
 • Tandartsassistent niveau 4
 • Doktersassistent niveau 4

Gezondheidszorg

 • Helpende zorg en welzijn niveau 2 (Dienstverlening en Facility College)
 • Verzorgende individuele gezondheidszorg niveau 3
 • Verpleegkundige niveau 4
 • Medewerker maatschappelijke zorg niveau 3
 • Maatschappelijke zorg niveau 4
 • Maatschappelijke zorg voor ervaringsdeskundigen (BGE) niveau 4 (Deze opleiding is speciaal bedoeld voor mensen die zelf ervaring hebben als cliënt in de geestelijke gezondheidszorg. Je wilt jouw ervaringen en inzichten inzetten om anderen te ondersteunen in uiteenlopende situaties en uitdagingen. Dat betekent een betaalde baan waarin de waarde van jouw ervaring en kennis wordt erkend)

Welzijn

 • Pedagogisch medewerker - kinderopvang niveau 3
 • Gespecialiseerd pedagogisch werker kinderopvang niveau 4
 • Gespecialiseerd pedagogisch werker doorstroom jaar niveau 4
 • Onderwijsassistent niveau 4
 • Sociaal werk niveau 4

Ben je op zoek naar een combinatie tussen gezondheidszorg, klantcontact en ondernemerschap? Bekijk dan de opleidingen bij het Zadkine Optiek College!

 

 

Contactgegevens

 

 

Belangrijke links

 

 

Opleidingen 

         

Zadkine

Marten Meesweg 50 (hoofdlocatie)

3068 AV Rotterdam 

(010) 443 35 00 

zadkine@zadkine.nl

www.zadkine.nl

 

Open dagen

www.zadkine.nl/opendagen

Meelopen

www.zadkine.nl/meeloopdagen

 

Interessegebieden

Assisteren in de gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Welzijn

 

Ga terug naar scholen in de regio. 

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers