Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Yulius

Yulius is specialist in de behandeling van kinderen, jongeren en volwassenen met psychiatrische problemen. Jaarlijks behandelen we meer dan 10.000 mensen met lichte of ernstige klachten. De meeste mensen worden in hun eigen omgeving begeleid en behandeld: thuis, in de wijk, bij de huisarts of op een polikliniek. Soms zijn de klachten zo ernstig dat tijdelijke opname of verblijf in een beschermde woonomgeving nodig is.

We zijn ook specialist op het gebied van speciaal onderwijs voor bijna 1.500 kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Yulius heeft twee basisscholen en diverse middelbare scholen voor vmbo en havo. Sommige leerlingen zijn ook in behandeling bij Yulius. We geven ook advies aan het regulier onderwijs over de begeleiding van leerlingen met psychiatrische problemen.

Yulius is aanbieder van basis ggz en specialistische ggz. De basis ggz wordt aangeboden onder het label Indigo Zuid-Holland Zuid. Ons werkgebied is de regio Rotterdam-Rijnmond en Zuid-Holland Zuid.

Onze medewerkers: bij Yulius werken circa 1.600 mensen. Bijvoorbeeld psychiaters, psychologen, verpleegkundig specialisten, ervaringsdeskundigen, orthopedagogen en sociaalpsychiatrisch verpleegkundigen. Maar ook leerkrachten, sociotherapeuten, activiteitenbegeleiders, vrijwilligers en nog veel meer medewerkers. Samen zetten wij ons 24/7 in om onze zorg en onderwijs zo goed mogelijk af te stemmen op de vraag en behoefte van onze cliënten en leerlingen. De medewerkers van Yulius werken verspreid over circa zestig locaties in de regio Rotterdam Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Het hoofdkantoor staat in Dordrecht.

Werken bij Yulius

Werken bij Yulius betekent werken in een gedreven en inspirerende organisatie. Bij ons werk je in een veilige werk- en leeromgeving waar je je vanaf de eerste dag welkom voelt. Wij werken volgens de cao-ggz en bieden dus uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris (incl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering), veel verlofdagen en prima scholingsmogelijkheden. Yulius heeft een stevige focus op het opleiden van medewerkers. Wij zijn een van de weinige, niet-academische ziekenhuizen die psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten zelf opleidt. Daarnaast bieden we opleidingen tot hbo-Verpleegkundige en Social Worker. Ook bijscholingen voor onze medewerkers organiseren we zelf. Daarnaast zijn wij een erkend werk-leerbedrijf en bieden wij ieder jaar aan minstens 100 stagiairs een stageplaats. Veel van deze mensen vinden na hun stage een baan bij Yulius. We hebben erkende begeleiders en we werken intensief samen met Hogeschool Rotterdam, Avans Hogeschool in Breda en DaVinci College in Dordrecht.

De medewerkers van Yulius werken verspreid over circa zestig locaties in de regio Rotterdam Rijnmond en Zuid-Holland Zuid. Het hoofdkantoor staat in Dordrecht

Ben jij op zoek naar een uitdagende job binnen de geestelijke gezondheidszorg, speciaal onderwijs of in arbeidstoeleiding? Yulius is altijd op zoek naar deskundige medewerkers en nieuwe collega’s!

Voor meer informatie en actuele vacatures verwijzen wij je door naar onze website.

Leren

Voor meer informatie over een stageplaats adviseren wij jou om een kijkje te nemen op onze website. Voor vragen of interesse kun je mailen naar stagebureau@yulius.nl.

Vrijwilligers

Uiteraard bieden wij ook mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Interesse? Kijk dan snel op onze website en stuur een reactie.

Vacatures van Yulius

> Leerling verpleegkunde HBO

Yulius

> Leerling verpleegkunde MBO

Yulius

Bekijk al onze vacatures

 

Bezoek de website >

Yulius
Burg. de Raadtsingel 93C 
3300 BA Dordrecht

Tel: 088 405 06 00
info@yulius.nl

     

Vacatures zoeken

zoeken

Kies een werkveld

>

Filter toepassen

Kies aantal uren

>

Filter toepassen

Kies een educatie

>

Filter toepassen

Kies een organisatie

>

Filter toepassen

Kies een regio

>

Filter toepassen

BBL

>

Filter toepassen

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers