Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Syndion

Over Syndion

Syndion is er voor mensen – jong en oud - met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden. We voelen ons verantwoordelijk voor de manier waarop we dat werk doen. In ons werk staan drie kenwaarden centraal: Zeggenschap. Verbindend. Maatwerk met lef!

Werken bij Syndion

Werken bij Syndion betekent werken in een open sfeer, op kleine locaties die midden in de samenleving staan. In zelfstandige teams waarin begeleiders samen de verantwoordelijkheid voor de cliënten dragen. Daarbij staat zeggenschap en regie van de cliënt, samen met zijn netwerk, centraal. Syndion staat voor menselijke dienstverlening, vanuit het perspectief van de cliënt. Als je bij Syndion werkt, ben je er echt voor de cliënt.

Goede zorg kan alleen geleverd worden met de juiste mensen; begeleiders én vrijwilligers. Onze medewerkers krijgen hiervoor de waardering die zij verdienen: een salaris dat past bij de verantwoordelijkheden die je als begeleider hebt, aandacht voor je ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als persoonlijk.

Wil jij er zijn voor een ander?

Heeft de zorg voor mensen met een beperking jouw hart? Wil jij er zijn voor een ander? Kijk op werkenbijsyndion.nl naar onze vacatures, betaald én vrijwillig. Syndion. Doen we samen. Ook heel graag met jou!

 

Vacatures van Syndion

> SPEEDDATE Jagerweg Dordrecht

Syndion

> Banenmarkt Syndion in Gorinchem en Culemborg

Syndion

Bekijk al onze vacatures

 

Bezoek de website >

Syndion
Stadhuisplein 4
4205 AX Gorinchem

Tel: 018 365 11 50 
info@syndion.nl

     

Vacatures zoeken

zoeken

Kies een werkveld

>

Filter toepassen

Kies aantal uren

>

Filter toepassen

Kies een educatie

>

Filter toepassen

Kies een organisatie

>

Filter toepassen

Kies een regio

>

Filter toepassen

BBL

>

Filter toepassen

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers