Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Swinhove Groep

Maak van elke dag een mooie dag – Werken en denken vanuit toewijding

Wij geloven dat door te werken en denken vanuit toewijding je bij kan dragen aan de kwaliteit van leven en het welzijn van ouderen. Iedere dag zetten wij ons daar als team voor in. Daarbij geven we onze medewerkers de ruimte om hun talenten te benutten. En dit gaat verder dan alleen de zorg.

We vinden het belangrijk dat bewoners lekker kunnen eten en drinken, dat ze kunnen genieten in een prettige sfeer, dat ze sfeervol en veilig kunnen wonen, een zinvolle dagbesteding hebben en met professionele en betrouwbare zorg met een gerust hart ouder kunnen worden. Zo draag jij niet alleen iedere dag bij aan het welzijn van onze ouderen, het team en van jezelf maar denk je dagelijks mee hoe we zo van elke dag een mooie dag kunnen maken.

De Swinhove Groep

De Swinhove Groep is een vooruitstrevende zorgorganisatie met zeshonderd medewerkers en een groot aantal vrijwilligers. Wij bieden met ons team een breed scala aan zorg, woonmogelijkheden en specialistische (dag)behandelingen. Dagelijks zetten onze medewerkers zich met hart en ziel in, voor de ruim vierhonderd cliënten, die op één van onze vijf eigen locaties wonen of revalideren in ons zorghotel.

Daarnaast bieden onze mensen buiten professionele thuiszorg en ondersteuning aan veel mensen in de gemeente Zwijndrecht die zelfstandig wonen.

Om cliënten het thuisgevoel te geven en zorg en behandeling te kunnen bieden aan onze cliënten werken wij samen met  mantelzorgers en vrijwillgers.. De mantelzorgers zijn voor ons namelijk als vanzelfsprekend betrokken bij het leven van de cliënt. Onze medewerkers en vrijwilligers hebben hart voor onze cliënten. Zij brengen onze visie tot uitvoering en dragen bij aan de kwaliteit van leven en het welzijn van cliënt. Daarbij vinden wij het belangrijk dat zij plezier in hun werk hebben.

Onderstaande pijlers lopen als een rode draad door onze organisatie waarbij onze medewerkers meedenken over de uitvoering van deze pijlers.

De cliënt staat centraal

Het vertrekpunt in onze processen is altijd de cliënt. Daarom zijn we in nauw contact met de cliënt en met de mensen om hem heen. Mantelzorgers nemen hierbij een onmisbare rol in. Wij werken graag samen met ‘Actieve en betrokken mantelzorgers’. Zij zijn immers diegenen die al een lange relatie hebben met de cliënt. De Swinhove Groep ondersteunt door middel van professionele zorg en ondersteuning, bij het leven dat onze cliënten willen leven, met de waarden en gewoonten die daarin voor hen belangrijk zijn.

Lekker eten en drinken

Een maaltijd is meer dan alleen eten nuttigen, het is ‘Genieten in een prettige sfeer’. We hebben 5 prachtige brasserieën waar ook omwonende kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Daarnaast moet voeding voor ons niet alleen voedzaam zijn, maar ook lekker. We hebben aandacht voor de manier waarop we de maaltijd aankleden en voor de sfeer aan tafel.

Sfeervol en veilig wonen

Wij bieden onze cliënten geen huis, maar een thuis: ‘Woonplezier in je eigen (t)huis’. Vandaar dat gezelligheid en veiligheid bij ons hoog in het vaandel staan.

Belevingsgerichte benadering

Omdat onze cliënten een centrale plaats hebben, zoeken we zoveel mogelijk aansluiting met hun belevingswereld. Onze cliënten ervaren oprechte aandacht. Niet steeds van alles moeten, maar ‘Gewoon jezelf kunnen zijn’, dat vinden we belangrijk.

Aangename en actieve dagbesteding

‘Maak van elke dag een mooie dag’ is onze uitdaging om het welzijn en leefplezier van onze cliënten te verhogen.

Professionele zorg en behandeling

Uiteraard kan elke cliënt bij ons rekenen op adequate zorg en behandeling in de buurt, zodat elke cliënt ‘Met een gerust hart ouder kan worden’.

Vacatures van Swinhove Groep

> Leerling Verpleegkundige

Swinhove Groep

> Leerling Verzorgende IG

Swinhove Groep

> Verpleegkundige Geriatrische Revalidatiezorg

Swinhove Groep

> Verzorgende locatie Lindonk

Swinhove Groep

> Wijkverpleegkundige

Swinhove Groep

Bekijk al onze vacatures

 

Bezoek de website >

Swinhove Groep
Plantageweg 3
3333 GZ Zwijndrecht

Tel: 078 625 55 00
info@swinhovegroep.nl

     

Werken bij ons

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over werken bij de Swinhove Groep?  Neem dan een kijkje op onze website.

https://www.swinhovegroep.nl/werken-bij

Naam: Nancy Stassen
Telefoon: 078-6250992
E-mail: nstassen@swinhovegroep.nl

Vrijwilligers

Voor de Swinhove Groep  zijn vrijwilligers onmisbaar. Meer dan 600 mensen zetten zich regelmatig belangeloos in om op allerlei manieren het leefklimaat van onze cliënten te verbeteren. De vrijwilligers staan altijd voor hen klaar.

Lees alles over vrijwilligers en vind vacatures voor vrijwilligers op onze vrijwilligerspagina


Vacatures zoeken

zoeken

Kies een werkveld

>

Filter toepassen

Kies aantal uren

>

Filter toepassen

Kies een educatie

>

Filter toepassen

Kies een organisatie

>

Filter toepassen

Kies een regio

>

Filter toepassen

BBL

>

Filter toepassen

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers