Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Sterk in je werk

Wil je graag in de zorg en welzijn werken, maar weet je niet welke stappen je moet ondernemen of merk je dat de werkzaamheden in de loop der tijd veranderd zijn?

Werk je al in de zorg en wil je stappen zetten maar weet je niet hoe, of ben je benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Dan is het project Sterk in je Werk iets voor jou!

Het project Sterk in je Werk brengt je in contact met een gratis loopbaancoach. Deze loopbaancoaches weten wat er nodig is om aan het werk te blijven of te gaan in zorg en welzijn. Tijdens de eerste kennismaking wordt er samen met jou gekeken wat je kunt, wat je wilt en waar je goed in bent. Vervolgens worden de vervolgstappen bepaald. Zo kun je hulp krijgen bij het schrijven van een sollicitatiebrief of cv , of kan er samen met jou gezocht worden naar een goede training of opleiding. Deze vervolgstappen bestaan uit maximaal twee extra loopbaangesprekken (eventueel) in combinatie met een beroepentest.

Aanmelden voor Sterk in je Werk kan via www.sterkinjewerk.nl. Op deze website vind je ook de voorwaarden om deel te kunnen nemen. Na het aanmelden zal een van onze medewerkers contact met je op nemen om een gesprek in te plannen met een van de loopbaancoaches. 

 

 Ga terug naar werken in de zorg. 

Ervaring Anita

Ervaring Rob

Ervaring Soraya

Bezoek voor meer informatie
de website van Sterk in je werk 

 

 

 

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers