Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Jij en de zorg

Werken in Zorg en Welzijn betekent afwisselend werk, geen dag is hetzelfde, en je kunt alle kanten op!

De zorg- en welzijnssector biedt veel mogelijkheden. Via onderstaande onderwerpen kun je alle informatie vinden over het leren en werken in de sector; of je nu een geschikte opleiding zoekt, graag in de zorg wilt gaan werken of als je al werkzaam bent in de zorg.

 

 

 

Leren in de zorg

 

Werken in de zorg

 

Carrière in de zorg

Wil jij meer weten over 
leren en werken in de zorg?

Zoek je een opleiding in de sector Zorg en Welzijn? Wil je weten welke scholen er in de regio een zorgopleiding aanbieden? Of zoek je informatie over leren en werken? Ook decanen vinden hier informatie over de diverse voorlichtingsmogelijkheden.

Wil je meer weten over de diverse werkvelden, beroepen en werkgevers in de regio Zuid-Holland Zuid? Of ben je op zoek naar de cao's? Op deze pagina vind je hier meer informatie over.

Kom je uit een andere sector enoverweeg je een vervolg van je carrière in de zorg? Of heb je vroeger al in de zorg gewerkt en wil je weer herintreden? Hier staat alle informatie voor zij-instromers en herintreders. 

 

 

 

 Neem dan contact met ons op

   088 - 0182888 

 Het contactpunt

Lees hier meer...

Lees hier meer...

Lees hier meer...

 

Werkvelden in de zorg

 

Werkgevers in de zorg

 

Wat betekent… in de zorg?

Chat via Facebook 

 

Wil je graag je steentje bijdragen in de sector Zorg en Welzijn en ben je benieuwd naar de verschillende werkvelden binnen de sector? Op deze pagina vind je meer informatie over de diverse werkvelden.

Nieuwsgierig naar de werkgevers in de regio Zuid-Holland Zuid? En benieuwd in welk werkveld zij actief zijn? Op deze pagina vind je meer informatie over de regionale werkgevers, vacatures en vrijwilligerswerk.

Als je je oriënteert op een opleiding of een baan, dan komen er verschillende termen voorbij waar je misschien nog niet eerder van hebt gehoord. Op deze pagina worden de meest gebruikte termen en vragen toegelicht.

Neem jij daarom vandaag nog het heft in handen om die droombaan of opleiding te grijpen? Wacht niet langer en zet de eerste stap. Wij helpen je graag op weg...

Lees hier meer...

Lees hier meer...

Lees hier meer...

  

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers