Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test
Wijkverpleegkundige

Organisatie:

De Blije Borgh

Werktijd:

24 uur

Plaats/Regio:

Hendrik-Ido-Ambacht

Werkveld:

Thuiszorg

Niveau:

MBO+


Omschrijving:

Voor het wijkteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste Verpleegkundige Als Verpleegkundige fungeer je als spin in het web voor iedereen die betrokken is bij de begeleiding en zorg aan onze cliënten. Je bewaakt de kwaliteit en voortgang en coördineert de uitvoering van de zorg. Vanuit je professie lever je een bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het Verpleegkundig team.
Ben jij de Verpleegkundige die:
- beschikt over een afgeronde opleiding Verpleegkunde niveau 5 en geldige BIG registratie;
- voldoening vindt in het verder ontwikkelen van jouw kennis en kunde;
- goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft;
- zich herkent in de volgende omschrijving: zelfstandig, flexibel, integer, deskundig, cliëntgericht, initiatiefrijk; - een recente verklaring omtrent gedrag kan overleggen (VOG).
Wat bieden wij:
- een prettige werkomgeving;
- een informele en collegiale werksfeer;
- een lerende organisatie;
- salaris en arbeidsvoorwaarden volgens CAO VVT.
Meer informatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ben Krapels, Teammanager Thuiszorg en Welzijn, tel.nr. 078 6813355. Interesse? Jouw schriftelijke reactie ontvangen wij graag op het volgende adres: Zorgorganisatie De Blije Borgh, t.a.v. Afdeling P&O, Gerard Alewijnsstraat 18, 3341 GD Hendrik-Ido-Ambacht of per email: personeel@deblijeborgh.nl. Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Organisatieprofiel:

De Blije Borgh heeft een uitgebreid aanbod aan diensten op het gebied van Wonen, Zorg, Diensten en Ontspanning. Bij de organisatie werken ongeveer 300 mensen die zich, samen met onze vrijwilligers, elke dag opnieuw met hart en ziel inzetten, om cliënten de grootst mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Bekijk deze vacature

Terug

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers