Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Hogeschool Rotterdam

Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de richtingen Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media & ICT, Onderwijs en Techniek.

Hogeschool Rotterdam is een dynamische kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Het aanbod bestaat uit circa 90 opleidingen: Associate degrees (tweejarig hbo), bachelors en masters. Meer dan 30.000 studenten en zo'n 3.000 medewerkers werken er aan hun carrière.

Kenmerkend voor het onderwijs van Hogeschool Rotterdam is de aandacht voor drie zaken: de kennisbasis van het beroep, het handelen in de beroepspraktijk en je eigen professionele identiteit. In het begin van je studie ligt de nadruk op het ontwikkelen van kennis en vaardigheden, maar direct komt ook de praktijk aan bod. Je leert reële beroepsvraagstukken aan te pakken, in samenwerking met medestudenten, docenten, professionals uit de praktijk en praktijkgerichte onderzoekers. In het begin krijg je veel begeleiding van je docent, later neem je steeds meer het heft in eigen handen. Tijdens je studie leer je jezelf steeds beter kennen en ontdek je wat jouw unieke kwaliteiten zijn als beroepsbeoefenaar.

 

 

Contactgegevens

 

 

Belangrijke links

 

 

Opleidingen 

         

Hogeschool Rotterdam

Rochussenstraat 198

3015 EK, Rotterdam

010 - 7944400

www.hogeschoolrotterdam.nl

 

Open dagen

www.hr.nl/opendag

Proefstuderen

www.hr.nl/proefstuderen

 

Interessegebieden

Gedrag en Maatschappij

Gezondheidszorg

 

Ga terug naar scholen in de regio. 

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers