Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

De Lange Wei

De Lange Wei is een zelfstandige zorgorganisatie in de regio Alblasserwaard-Vijfheerenlanden. Wij bieden faciliteiten op het gebied van zorg, wonen, leefplezier en aanvullende diensten wanneer iemand in zijn of haar dagelijkse leven - door gezondheidsproblemen of de leeftijd - tegen kleine of grotere belemmeringen aanloopt en daarbij ondersteuning nodig heeft. Deze faciliteiten leveren wij zowel op onze locaties als bij cliënten thuis. Met passie, creativiteit en flexibiliteit bundelen we samen met onze cliënten, hun netwerk en andere partijen onze krachten en werken nauw met elkaar samen. Zodat onze cliënten kunnen blijven leven op hun manier!

Bij ons kun je aan de slag in verschillende soorten functies. In welke functie je ook werkzaam bent, wij bieden jou een open en prettige werkomgeving met goede arbeidsomstandigheden, volgens de CAO VVT. Daarnaast zetten wij ons in dat je je zowel op persoonlijk als professioneel vlak blijft ontwikkelen en continu werkt aan de kwaliteit van het door jou geleverde werk.

Kunnen blijven leven zoals de cliënt dat wil: het klinkt zo gewoon, maar is eigenlijk heel bijzonder. Daar moet je je van bewust zijn als je voor onze organisatie werkt. Samen met de cliënt blijf je het bijzondere van de, tussen aanhalingstekens, gewone dingen in het leven inzien. Je denkt in mogelijkheden en oplossingen, niet in problemen. In sommige gevallen wijken we af van de gebaande paden. Daar ga jij in mee. Eigen initiatief, hoe groot of klein ook, juichen we van harte toe.

Waar kun je werken?

We hebben twee woonzorgcentra, te weten: De Lange Wei in Boven-Hardinxveld en De Zes Molens in Hoornaar. Thuiszorg (via onze wijkverplegingsteams), huishoudelijke ondersteuning, dagbesteding en particuliere zorg maken ook deel uit van ons omvangrijke dienstenpakket.

Wil je bij ons komen werken? Kijk dan eerst even waar wij momenteel naar op zoek zijn. We communiceren onze vacatures via social media, Indeed en Zorg en Welzijn Werkt, maar uiteraard staan ze ook ‘gewoon’ op onze website. Mét daarbij de mogelijkheid om direct te reageren. Kijk op onze website en klik op de rubriek ‘Werken bij’ om de vacatures te bekijken.

Praktijkopleidingen

Ben je een zorgstudent en wil je bij ons leren-werken? Natuurlijk kan dat. De jeugd heeft de toekomst, we leiden je graag op!

De Lange Wei is een erkend leerbedrijf dat samenwerkt met diverse scholen, zoals het Da Vinci College en het Hoornbeeck College. We hebben een erkenning voor meerdere opleidingsplaatsen, waaronder: Helpende Zorg en Welzijn (niveau 2), Verzorgende IG (niveau 3), Verpleegkundige (niveau 4), Medewerker Maatschappelijke Zorg (niveau 3 en 4) en Administratieve opleidingen.

Het is belangrijk dat je gevoel hebt voor en geeft om mensen. Je kan bij ons een praktijkopleiding volgen via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL). Start je via laatstgenoemd traject dan krijg je een arbeidscontract. Via BOL loop je een aantal weken stage waarna je naar een andere stageplek gaat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij ons praktijkervaring op te doen neem dan telefonisch contact op met onze Praktijkopleider via 0184-678000.

Vrijwillige krachten

Naast ruim vierhonderd toegewijde medewerkers kan onze organisatie ook een beroep doen op bijna driehonderd al even gepassioneerde vrijwilligers. Daar hebben we er nooit genoeg van, we kunnen altijd extra krachten gebruiken! Wil je je op vrijwillige basis inzetten voor De Lange Wei, in welke hoedanigheid dan ook, neem dan contact op met één van de vrijwilligerscoördinatoren via tel. 0184-678000.

Vacatures van De Lange Wei

> BBL Leerling Verpleegkundige (verkort)

De Lange Wei

> BBL Leerling VIG/MMZ

De Lange Wei

> Begeleider Welzijn

De Lange Wei

> Leerling Begeleider Welzijn

De Lange Wei

> Manager Finance & ICT

De Lange Wei

> Oriƫntatiebaan

De Lange Wei

> Teamassistenten

De Lange Wei

> Verpleegkundige

De Lange Wei

> Verpleegkundige in de wijk

De Lange Wei

> Verpleegkundige niveau 4

De Lange Wei

> Verzorgende IG

De Lange Wei

Bekijk al onze vacatures

 

Bezoek de website >

De Lange Wei
Rembrandthof 85
3372 XV Hardinxveld-Giessendam

Tel: 018 467 80 00
info@delangewei.nl 


Vacatures zoeken

zoeken

Kies een werkveld

>

Filter toepassen

Kies aantal uren

>

Filter toepassen

Kies een educatie

>

Filter toepassen

Kies een organisatie

>

Filter toepassen

Kies een regio

>

Filter toepassen

BBL

>

Filter toepassen

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers