Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

De Blije Borgh

De Blije Borgh is een zorg- en welzijnsorganisatie gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht. Zowel de hoofdlocatie als de vier nevenlocaties zijn gevestigd in deze groene gemeente in Zuid-Holland. De Blije Borgh beschikt over een ruim aanbod aan diensten op het gebied van zorg, wonen, ontspanning en ontmoeting.

De Blije Borgh organiseert cliëntgericht en herkenbaar ‘in de buurt’ haar diensten. Cliëntgericht wil zeggen dat de wens van de cliënt centraal staat en zijn of haar levenssfeer leidend is. De missie van De Blije Borgh - Vertrouwd, Liefdevol, Ondernemend en Gastvrij - behelst ook een opdracht naar de medewerkers. De Blije Borgh wil een eigentijdse werkgever zijn die zich profileert als een kleinschalig aanbieder. Er zijn duidelijke kaders (afspraak is afspraak) en cliëntgericht werken wordt verbonden met het vergroten van de zelfstandigheid van medewerkers. De Blije Borgh is een betrouwbare partner die zich bewust is van haar maatschappelijke rol in de lokale samenleving.

We zijn op zoek naar jou!

Wij zoeken nieuwe collega’s die binnen onze organisatie passen en zich herkennen in onze manier van werken: Professioneel, nabij, vriendelijk, mensgericht en met een warme uitstraling.

Werken bij De Blije Borgh?

De Blije Borgh biedt een grote verscheidenheid aan mogelijkheden. Mede daardoor ben je verzekerd van een uitdagende en afwisselende baan in een prettige werkomgeving met veel mogelijkheden op het gebied van opleiding en ontwikkeling.

Leren bij De Blije Borgh?

De Blije Borgh is een erkend leerbedrijf voor verschillende zorgopleidingen en niveaus. Voor leerlingen zijn er twee opties: de Beroeps Opleidende Leerweg en de Beroeps Begeleidende Leerweg. Er zijn meerdere stageplekken mogelijk, waarbij je in de praktijk leert toepassen wat je in de theorie hebt geleerd.

Interesse?

Heb je interesse? Kijk dan op onze website www.deblijeborgh.nl/home/werken-en-leren/ voor meer informatie over werken en/of leren bij De Blije Borgh.

Vrijwilliger worden?

Wil je vrijwilliger worden bij De Blije Borgh? Neem dan een kijkje op de website van de Unie van Vrijwilligers in Hendrik-Ido-Ambacht!

 

Vacatures van De Blije Borgh

> Medewerker Opleidingen

De Blije Borgh

> Verpleegkundige

De Blije Borgh

> Verpleegkundige Thuiszorg

De Blije Borgh

> Verzorgende KSW, Somatiek en CGT

De Blije Borgh

> Wijkverpleegkundige

De Blije Borgh

Bekijk al onze vacatures

 

Bezoek de website >

De Blije Borgh
Gerard Alewijnsstraat 18
3341 GD Hendrik-Ido-Ambacht

www.deblijeborgh.nl

Tel: 078 681 33 55
info@deblijeborgh.nl 

     

Vacatures zoeken

zoeken

Kies een werkveld

>

Filter toepassen

Kies aantal uren

>

Filter toepassen

Kies een educatie

>

Filter toepassen

Kies een organisatie

>

Filter toepassen

Kies een regio

>

Filter toepassen

BBL

>

Filter toepassen

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers