Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Carrière in de zorg

Het aantal banen in de zorg groeit, ook de komende jaren. Wil jij je inzetten voor zorg & welzijn en een carrièreswitch maken? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je via het project Sterk in je werk in contact komen met een gratis loopbaancoach die weet wat er nodig is om aan het werk te gaan in zorg en welzijn.

Ook bieden ouderenzorgorganisaties de mogelijkheid om kennis te maken met het leren en werken in de ouderenzorg door middel van een korte, tijdelijke baan van drie maanden: de oriëntatiebaan. De oriëntatiebaan maakt het mogelijk om te ontdekken of een baan in de zorg iets voor je is. Via het regionale contactpunt kun je meer informatie verkrijgen over openstaande oriëntatiebanen in de regio. Wil je weten welke organisaties ouderenzorg aanbieden in de regio? Kijk dan op de pagina werkvelden – verpleging en verzorging.

Als je hebt besloten om een carrièreswitch te maken zonder de juiste opleiding, dan bieden organisaties leer-werkbanen aan, zogeheten BBL-trajecten. Deze banen combineren leren en werken, en bieden de mogelijkheid om jezelf om te scholen met een inkomen (leerlingsalaris). Zodra je bent aangenomen, begin je met een basisperiode van 6 weken om kennis te maken met het vak en de organisatie. Na deze periode ga je echt aan de slag; naast het werken ga je één dag in de week naar school.

 

 

 

Oud diploma

 

 

Leren en werken combineren

 

 

Sterk in je Werk

         

Heb je eerder een diploma in de zorg behaald of eerder in de zorg gewerkt, en wil je weten of je diploma nog voldoet aan de huidige eisen?

 

Als je leren en werken wilt combineren kun je een BBL-traject volgen. Hoe een BBL-traject in zijn werk gaat en wat er nodig is voordat je kunt starten, leggen we hier uit.

 

Sterk in je Werk biedt de mogelijkheid om een loopbaancoach te spreken als je je (huidige) carrière in de zorg wil vorm geven.

Klik hier om meer te lezen...

 

 

Klik hier om meer te lezen...

 

 

Klik hier om meer te lezen...

 

 

Werkvelden in de zorg

 

 

Werkgevers in de zorg

 

 

Vacatures

         

De zorg- en welzijnssector is heel divers. Lees hier meer over de diverse werkvelden en bijbehorende beroepen van de zorg- en welzijnssector.

 

De aangesloten werkgevers in de regio stellen zich hier aan je voor en geven je alle informatie die je nodig hebt als je bij hen wilt werken.

 

Vind hier je nieuwe baan! Op deze pagina staan alle huidige vacatures van onze aangesloten leden in de regio Zuid-Holland Zuid.

Klik hier om meer te lezen...

 

 

Klik hier om meer te lezen...

 

 

Klik hier om meer te lezen...

 

 Terug naar jij en de zorg...

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers