Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

Home

Jij en de zorg

Vacatures

Werkgevers

test

Albeda College

Een warme omgeving waar je je snel thuis voelt, dat is Albeda. Wil je leren, dan ben je van harte welkom, ongeacht je geloof of achtergrond. Samen werken we aan jouw toekomst. Bij ons kun je jezelf zijn en leer je het beste uit jezelf te halen. We helpen jou je talenten te ontdekken, ontwikkelen en toepassen. Op die manier kun je uitgroeien tot een gewilde en goede professional die zich ook later blijft ontwikkelen.

Onze opleidingen sluiten goed aan op de praktijk. Je leert en werkt al in bedrijven tijdens je opleiding. Met je diploma heb je alle kans op een baan en een mooie toekomst in de zorg en welzijn. Na Albeda ligt de wereld voor je open.

Albeda biedt via Albeda Zorgcollege en Albeda College Sociaal & Pedagogisch Werk mbo-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4 die uitstekend aansluiten op de arbeidsmarkt. Je kunt ons terecht voor zowel bol als bbl-opleidingen op het gebied van:

  • Dienstverlening
  • Maatschappelijke Zorg
  • Verzorging
  • Verpleging
  • Sociaal Werk

Albeda zorgcontract

Albeda zorgcontract biedt scholingen en vervolgopleidingen aan die inspringen op toekomstige ontwikkelingen in de branche, waarin een leven lang ontwikkelen steeds belangrijker wordt. Iedere zorgprofessional en werkgever in de zorg heeft opleidingsvragen. Albeda zorgcontract kan deze vragen beantwoorden en verzorgt maatwerk.


 

Contactgegevens

 

 

Belangrijke links

 

 

Opleidingen 

         

Albeda College

Rotterdam

www.albeda.nl

Contactformulier

 

Open dagen

www.albeda.nl/opendagen

Proefstuderen en meelopen

www.albeda.nl/meelopen-en-proefstuderen

Hulp bij studiekeuze

www.albeda.nl/studiekeuze

 

Dienstverlening

Maatschappelijke Zorg

Verzorging

Verpleging

Sociaal Werk

 

Ga terug naar scholen in de regio. 

home

jij en de zorg

vacatures

werkgevers